BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 13 December 2012

Malaysia VS Thailand

    
*tgok betapa semangatnye aku*
Ini adalah post pertama selepas sibuk ber esspieem,dah berhabuk dah nie*tiup2*,haha,topik hangat pada malam ini adalah bola oh bola,mentang2 la malaysia lawan dengan thailand malam neyh,haha,sebenarnya,aku sendiri tak tahu kenapa tibe2 lak aku semangat plak tgok bola,selalunye tak tgok pon,haha,pelik2,takpa semangat demi negara kan,sound good!haha.erm,walaupun kemenangan ditgn Thailand,aku tetap sokong Malaysia la.haha,terumatanya penjaga gol nye yang cute menangkap bola,*farizal marlias*,ramai pulak yang minat dye,Rasyiqah dan Aqil,haha,kan aku dah ckp,hehe,dulu Apex sekarang Farizal pulokk,haha,tanak merepek byk2.semoga bola sepak akan terus maju!go go Malaysia*semangat terlebih*haha,
 
yang satu perkara lagy ni hah,kat TV9 dok kecoh pasai tarikh khiamat la, ya Allah,tarikh khiamat kan rahsie Allah,macam2 sekarang kalau nak sesatkan orang islam,ish2..geram aku ehh,hehehe,apa2 pon kite kene kuat*sekuat Tiger* haha,
 
 the last but not least,teroskan menyokong Harimau Malaya~*tibe2 dan sentiasa hidup bahagiaa naa~
 
selamat malam good nite :)
 
 #1.00 pagi,
semangat tibe-tibe

0 comments:

 
COPYRIGHT BY AIDA OTHMAN .