BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 13 December 2012

Malaysia VS Thailand

    
*tgok betapa semangatnye aku*
Ini adalah post pertama selepas sibuk ber esspieem,dah berhabuk dah nie*tiup2*,haha,topik hangat pada malam ini adalah bola oh bola,mentang2 la malaysia lawan dengan thailand malam neyh,haha,sebenarnya,aku sendiri tak tahu kenapa tibe2 lak aku semangat plak tgok bola,selalunye tak tgok pon,haha,pelik2,takpa semangat demi negara kan,sound good!haha.erm,walaupun kemenangan ditgn Thailand,aku tetap sokong Malaysia la.haha,terumatanya penjaga gol nye yang cute menangkap bola,*farizal marlias*,ramai pulak yang minat dye,Rasyiqah dan Aqil,haha,kan aku dah ckp,hehe,dulu Apex sekarang Farizal pulokk,haha,tanak merepek byk2.semoga bola sepak akan terus maju!go go Malaysia*semangat terlebih*haha,
 
yang satu perkara lagy ni hah,kat TV9 dok kecoh pasai tarikh khiamat la, ya Allah,tarikh khiamat kan rahsie Allah,macam2 sekarang kalau nak sesatkan orang islam,ish2..geram aku ehh,hehehe,apa2 pon kite kene kuat*sekuat Tiger* haha,
 
 the last but not least,teroskan menyokong Harimau Malaya~*tibe2 dan sentiasa hidup bahagiaa naa~
 
selamat malam good nite :)
 
 #1.00 pagi,
semangat tibe-tibe

Saturday, 25 August 2012

"Dulu Ramadhan tiba,sekarang Syawal tiba,besok TRIAL tiba"

Selamat Hari Raya dan Maaf zahir batin semua..
besok dah nak balek wey..
Trial SPM weyh...
doakan kejayaan batch 1995...
Moga kejayaan menanti kami...
Amiin Ya Rabbal Alamin.....
Minta Halal semua..... Maaf Zaherr Batin.. :))

Friday, 16 March 2012

Antara keluarga dan kawan-kawan*yang mane satu*

Ape kabo semua?? aku keliruu betoii la..ape yang harus aku lakukan? kalo kome jadi aku, kome pilih yang mane?? msty kome x paham kan ape yang aku tgh buntukann neyh,,
cam nieh la citer nyer..besok patot nye kawan2x aku ajak pi karnivl UPU dekat kuale, tapi dalam mase yang sama, parent aku ajak pi kenduri2 area tepeng neyh hah...masalah nyer skg, aku nak pi karnival UPU uh..kos dpt jumpe kawan2x..kalo kome jadi aku pun msty nak pi jumpe kawan2x kan??tapi dlm aty rase bersalah dengan parent kan?kan? baek kome angguk cepat :( ..... tapi bagaimana????
macam mane aku nak ckp dengan mak aku neyh?????uh la masalahhh nyer skg...
sape yang volunteer naak ckp an mak akuu????put your hands up...
parah....parah....mcm neyh..........
sape yang boleh tolong aku neyh....cepat!!!!huuuuuuuu.........
homework xciap agy....mamposs cm neyh...*macam tak biase pulak*
ermmm.......Hanya Pada Nya aku bersserahhhhhh :(((.....................


sebagaii penutupp nyerrr,
kite mesti redha dengan dugaan hidupp.........
iye dok???? hehe .....


okay lah.....
nak close entry neyh.....


Selamat Malam .....


       ^_^

Tuesday, 13 March 2012

Syok jumpe kawan lame*teringat zaman dulu-dulu*

Halloo..ape kabo semua?? moga2 sehad2 belaka cm aku ni hah!! haha... 
hari ini juz nak share citer pasal kawn2 lame2 ku.....hehe...
cm ni cter ni bermula... aku memang x sangka la bole jumpe ramai kawn2 lame skola rendah neyh. 
aku pergi la tuisyen sbjek kimia kol 5.30 kat psat tsyen uh.sebelom akuu masok uh.. punyer la ramai dalam uh.. dalam haty aku ni dok dup dap dup dap je la.. rase segan je nak masok...tapi xkan xnak masok plak kan.. so, masok je la..jenoh usha tempat nak dok mane...dapat pulak tempat yang kene lalo laluan sempit..aku dalam haty hanya mampu berdoa la supaya muat aku lalo kat situ. klo x maloo la akuu..haha..
tengah aku lalo uh.. tibe2 dengo orang gelak..macam kurang ajar kan*ckp dlm haty je*...tapi muat kot aku lalo situh..x langgr ape2 pon..siyes!!haha.
aku jumpe ame la kawan lame akuu..antara nye..ayu, diyana, dianatun, adila,balqis....ame agy ase nyer..tapi kenpa la aku senyap je jumpe dme??cm ape aje la..nyesall kejap...huhu..mst deme kate aku ney x msra plak..xnak la cm uh..tpi nak uat cmne..xde topik nak ckp..so, baek diam je kan??haha...
yang aku pelik nyerr lagi....kemana lah hilang kawan baek aku neyh..?? mira n shirahh? selaloo nyer deme la ajak aku keluarr ke mane2...pelik bin ajaibb neh..aku ade uat slahh kah?hope, xdelahhh...
asai aku ase nak pi umah dme..msty hujan....macm....macmm la....hope2, diorang sehad2 belaka je la....

aku rase sampaii situh je la entry aku kalii neyh...orang kata, kita mestilah hargai kawan2 kita sementara mereka masih ade...iye dok??kang kalo berpisah kan sedih...huhu....

*Sahabat yang baik di sisi Allah adalah sahabat yang berbuat baik kepada sahabatnya*

sebagaii penutupp nyer..marilah kita same2...berlari2...menjadi sahabat yang baik dan menggapaii redha Nya....Amin..

Salam Ukhuwahh darii hamba Allah :))


Gudnyte~~~




Friday, 20 January 2012

MeNgApA KaU tAK MeMbALaS CiNtAkU?*ade aku kesah*

Assalamualaikumm..semua....


ape perasaan korangg bile some one tolakk cinta korang?? mestii rase berasapp je hati neyh.
kan?kan?huhu, sebenorrnyer, aku tibe2 teringat kelas BM ari uh.
CIkgu Sauyah: Macam mane kite nak terima takdir (kalau kecewa dalam percintaan)? okay, Aida jawab .
Aku:dalam hati*kenapa aku, nak jwb ape neyh?aku pun saje suruh cikgu repeat soalan.tapi ckgu x repeat, saje jee,xpelah.sob3*...bangun la aku dari kerusi... 
aku pun kate lah, kalau cinta kita tak dibalas, mungkin akan ade laki yang lebih baek , alim, dan yang sesuai dgn kite. dengan jantung dup dap nyer.. sabo je la.huhu.


sebab tuh aku saje nak tuleh entry neyh.
lagi pun , pasal lagu Pujaan Hati by Kangen Band uh.hehe.
Hope korang dapat la terima pndpt aku neyh. 


 kalauu ade yang salah dngn ape yang aku ckp, mohon maap dan tolong tunjukkan ape yg slah,
terima kasehh :]]..
okaylah, terima la lagu iney :-







Assalamualaikummmm....
Salam ber Ukhuwahhh semua...


Selamat Harii Raya Cina~~~ :]]

 
COPYRIGHT BY AIDA OTHMAN .