BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 23 December 2011

SEKOLAH MENENGAH RAJA DR. NAZRIN SHAH

Assalamualaikumm.... :)
cer tengok dan bace tajuk entry aku ari nieh...tuh la name skola kebanggaan aku selama neyh.
walaupuun aku dah pindah..name skola neh maseh terpahat dlaam hati neyh..cewah!
tapii betoi pe.hehe.


Nak dijadikan cerita , aku dapat la tawaran masok skola neyh waktu form 1(2008)..
waktu tuh semangat la sbb abg aku skola sebelah tuh je, MRSM Pasir Salak.so, dekatlah
kalau nak ambek oleh mak dan bapak aku.hehe.mase first time masok sini..perasaan neyh xbole
bayang la,,rase cm nak keluarr skg je.huhu.perasaan uh sampe form 3 kot!
aku pun xtau , aku selalu berdoa supaya dapt pndh dan bla..bla lah.
hehe. uh la bile masok form 4 , nah kau! tawaran ke SBPI Gopeng. perhh!cm x caye , Allah
dah makbulkan doa aku!aku mule2 terkejot berok gaak..yelah..aku ney bukan nye pandai mane pon,
setakat cukop2 makan je la.hehe.tapi aku tetap bersyukur la.hehe.


kali ney la aku nak citer perasaan aku bile dah pndh dari skola name di atas uh, mule2 aku dok skola bwo uh, ari2 gak nanges uh. xtahan beb. yelah, idop kat sane laen beno kalo idop at Sarjana(name di atas). aku cm x bole time la aku masok skola uh. rase haty ney nak je pndah blek at Sarjana.huhu.tapi,apekan daya Pengetua Sarjana x bagi pindah dah. Ala, kome tanye je dak form 4 baru kat Igop, semua dok kata nak pindah la, windu skola lame la. aku pon!!aku hanya mampu ckp dalam haty je. kalo nak ckp aku windu pon , ckp kat Arifah , kos dye je la kawan dr Sarjana yang bole same2 share perasaan yang duka lara neyh.huhu


Yelah, satu bulan uh. skola aku dapat cuti lame kos ade kem ape tah kat skola uh, aku dan kwn2 Ex Sarjana pon plan la nak pi Sarjana... so, dapat la jumpe kwan2 lame di Sarjana.hehe.
pas uh , aku an Tinie nye semangat bagai sampe beli kek tok dmee.hehe.sonok la kiteowang malam uh.
makan kek!walaupun kek murah!haha.


kemudian nyer~~balek la Igop sperti biasa..
weyh, aku semakin hary semakin biasa la dok Igop, dan aku ase semakin Sayang la kat Igop*cam x caye je perasaan neyh*.haha.tapi, walau cm ne pon , kalo aku dapat la patah balek mase.aku x kan pindah kot!hehe.


tapii, aku ade la gak dengo2 citer yang dak2 yang stay at Sarjana kate deme xmau layan kalau dak yang dah pndah kalo dtg Sarjana ke. aku xtau betoii ke tak . kome tau x sepanjang cuti neyh aku dok terpikir je..
kenapa deme snggup buat kami cm uh. ape salah kami yang dah pndh ney. Ini semua kan takdir , Allah yang dah tentukan semua neyh. aku kecewa dan sedih kot bile dengo pasai neyh. aku yakin bukan aku sorang je akan sedey, tapi semua lah yang dah pindah. hari tuh lepak2 dgn Tinie dan Huda pon deme cakap bende yang same. semua dok pakat sedih je, aku ase cm nak nges je la.*betapa sedih nye aku*


Aku harap la, sesape yang bace entry aku kali neyh , terutamanye Dak2 Sarjana yang maseh stay, jangan la jauhkan kami dari kome sekalian, atau nak uat xlayan kalo kami datang Sarjana.pleasee la,
aku merayuuu sgt kat kome...jangan pecahkan batch 9 neyh, aku x sanggup, walau ape pon yang  berlaku kite tetap satu batch sampai akhir hayat! aku sayang kan batch nie :(
aku ase inilah batch terbaek dalam hidop aku....


Aku harap la kejayaan yang cemerlang bagi kome yang maseh stay di Sarjana, semoga Mumtaz Thanawi dan Straight A+ dalam SPM . amin100x. .. Maju lah Sarjana!hehe.
aku tgk skg pon , Sarjana dah makin maju. sonokk aku tgk!xpelah,even aku dah pndh, aku still agy dapat tgk kejayaaan Sarjana dan kemajuan Sarjana melalui Gambar2 di FB . hehe.
Aku pasti x kan melupakan kenangan kite bersame di Sarjana....
bermula nye kejayaan aku dicinii*nada sedih*.
kome, kalo ade Reunion ke, jgn lupe ajak. aku sure datang larh :))...


Tak lupe jugak pada cikgu-cikgu Sarjana yang banyak tolong aku waktu form 3.hehe.
semoga cikgu2 x lupekan kami,,huhuhu..semoga ckgu2 sehad2 belaka dan dimurahkan rezeki.
teringat aku kat semua2 ckgu2 Sarjana....huuuhuuu~~~~sedeyyynyer~~


pesanan aku kepada budak2 form 3 (2011) yang cemerlang dalam PMR baru2 neyh, jangan la pindah macam kami neyh, kome la harapan cikgu2 akan datang.
aku sebenarnye sangat2 jeles kat dme yang berjaya meningkat sampe 40 orang, dulu kami 32 je.hehe.
its okay la, moga2 dgn kejayaan kome, Sarjana makin maju larh!!tahniah2 adek2 sekalian :))


disini, aku nak la letak gambar2 Sarjana, even aku ambek dari google je.
gambar lame lagi.semoga ia tetap segar dalam igtan aku!
selamanya~~~


AKU SAYANG SARJANA!!!!!









dapat la jugak mengubat hati aku yang rindu akan Sarjana neyh...

okaylah, sampai dicini jela.entry aku.

Assalamualaikum..........


*esok ade kenduri doa selamat skit2, jempotlah datang.
lepas isyak macam uh.hehe.

tata :))





 
COPYRIGHT BY AIDA OTHMAN .